În conformitate cu prevederile legale aplicabile, Cumpărătorul consumator beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage din Contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Perioada respectivă de retragere expiră în termen de 14 zile de la:

 1. data încheierii Contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;
 2. ziua în care Cumpărătorul consumator intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:
  1. în cazul în care Cumpărătorul consumator comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul intră în posesia fizică a ultimului produs;
  2. în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care Cumpărătorul consumator intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;

Produsele achiziționate prin intermediul Credimag trebuie să corespundă condițiilor indicate mai jos pentru a fi acceptate pentru retur: 

 • Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate către Cumpărător
 • Produsele trebuie să fie însoțite de toate sigiliile intacte, toate documentele, accesoriile, componentele cu care au fost livrate.
 • Produsele nu pot fi resigilate și nu este necesară desigilarea acestora pentru a lua decizia de retur (de exemplu cele sigilate în materiale transparente, etc) pot fi returnate doar dacă sunt sigilate
 • Produsele trebuie să nu fie supuse intervențiilor neautorizate, să nu aibă zgârieturi, particule lipsă, sau să nu prezinte oricare alte urme de uzură.
 • Produsele trebuie să nu fie murdare sau să nu prezinte oricare alte urme de utilizare.
 • Produsele software (licențe, jocuri, etc,) trebuie să fie sigilate

Returul se poate iniția pe Site-ul www.credimag.ro în secțiunea „Contul meu”, prin completarea formularului online de retur, printr-un email transmis la adresa comenzi@credimag.ro sau prin contactarea directă a Vânzătorului, în cazul în care acesta este altul decât Credimag.

În caz de acceptare a returului de către Vânzător, valoarea produselor returnate va fi returnată prin transfer către Finanțatorul care a finanțat achiziția produselor respective.  

Pentru că produsele se returnează către Vânzătorii de la care au fost achiziționate prin intermediul Credimag, pentru a lua cunoștință cu condițiile de retur specifice Vânzătorilor, alții decât Credimag, Cumpărătorul poate accesa pagina Vânzătorului printr-un click pe denumirea acestuia din pagina de produs sau alte pagini în care este specificată denumirea Vânzătorului.

Produse de tip comandă specială (indiferent de categorie) nu pot fi returnate.