Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne:
Selecteaza statutul tau:

Pot sa cumpar in rate pe Credimag daca figurez la Biroul de Credite?

Da, daca restantele au fost achitate pana la momentul inceperii procesului de cumparare. Dacă ai restante neachitate, unica modalitate de cumpărare este cea cu un card de cumpărături acceptat de Credimag.

De cat timp trebuie sa fiu angajat pentru a putea cumpara in rate pe Credimag?

Pentru a putea cumpara produse online in rate, trebuie sa fii angajat de cel putin o luna la ultimul loc de munca.

Este posibil in cazul in care esti angajat de o luna, contractul tau sa nu apara inca inregistrat la ANAF. De aceea finanatorii ar putea să-ți ceara o adeverinta de la compania angajatoare.

Pot sa cumpar in rate pe Credimag daca am doar venituri nedeclarate?

Creditul pentru bunuri se acorda doar pe baza veniturilor declarate, ceea ce înseamnă că, dacă ești salariat, trebuie să fii angajat cu contract de muncă și veniturile tale să fie declarate conform legii de către compania angajatoare, și dacă ești PFA sau liber profesionist ai depuse declarațiile de activitate și venit în conformitate cu legislația aplicabilă.
Totuși, ai putea beneficia de bunuri în rate dacă nu ești angajat și ai venituri din activități independente (agricultură, zootehnie, apicultură, etc) și poți demonstra activitatea independentă practicată.

Cu ce tip de pensie pot sa cumpar bunuri in rate pe Credimag.ro?

Pensiile acceptate pentru comenzile online in rate sunt urmatoarele:

  1. Pensie pentru limita de varsta;
  2. Pensie anticipata;
  3. Pensie de boala;
  4. Pensie de invaliditate;
  5. Pensie de urmas;
  6. Pensie de revolutionar;

Pot sa cumpar in rate cu indemnizatie sociala?

De obicei, finantatorii nu acorda imprumuturi pentru cumparaturile in rate in cazul in care veniturile solicitantului sunt doar din indemnizatii sociale. Totuși există finanțatori care acceptă să finanțeze persoanele care se află în concediu de maternitate / paternitate.

Ce acte imi sunt necesare pentru a cumpara in rate pe Credimag daca sunt pensionar?

Pentru a cumpăra bunuri în rate prin Credimag aveți nevoie doar de actul de identitate. În unele cazuri este totuși posibil ca finantatorii colaboratori ai Credimag sa va solicite si ultimul talon de pensie.

Pot sa cumpar in rate pe Credimag cu pensie de 640 lei, pensia minima?

Puteti plasa o comanda pentru bunuri in rate si cu o pensie de 640 lei. Important este sa nu depasiti gradul maxim de indatorare stabilit în conformitate cu cerințele BNR, gradul de îndatorare reprezentând cota din veniturile dvs. lunare nete pe care trebuie să le îndreptați la achitarea ratelor lunare (inclusiv cele pentru care intenționați să aplicați). Gradul maxim de îndatorare în vigoare este de 40%, ceea ce înseamnă că ratele lunare nu pot depăși 40% din venitul dvs. lunar net. Astfel, în cazul unui venit lunar net de 640 lei, ratele lunare nu pot depăși 256 lei (cele existente împreună cu cele pentru care se aplică). Unii finanțatori ar putea impune un grad de îndatorare și mai mic, în funcție de profilul solicitantului și politicile interne ale finanțatorului.

Pot sa cumpar in rate daca sunt in concediu de maternitate/ paternitate?

Puteti plasa o comanda pentru cumpararea de produse in rate si daca va aflati in concediu de maternitate sau paternitate daca ati fost angajata/ angajat cu contract de munca inainte de inceperea perioadei de concediu.

Pot sa cumpar in rate daca muncesc cu carte de munca in strainatate?

Aprobarea unei finantari pentru o comanda de produse cu plata in rate este posibila doar pentru persoanele care au venitul principal in Romania. Veniturile din strainatate pot fi luate în calcul doar în calitate de secundare.

Pot sa cumpar in rate daca sunt cetatean strain dar muncesc in Romania cu contract de munca?

Da, există finanțatori care acceptă finanțarea produselor in rate pentru cetățeni straini cu permis de sedere si contract de munca in Romania. Perioada finanțării în aceste cazuri nu poate depasi durata permisului de sedere.

Pot sa cumpar in rate produse care nu se gasesc in magazinul Credimag.ro?

Daca vrei sa cumperi un produs in rate si nu il gasesti in magazinul nostru Credimag.ro, te rugam sa ne contactezi si vom face tot ce este posibil ca acel produs sa devina disponibil pentu tine.
Daca doresti un imprumut pentru un alt scop decât produsele în rate din magazinul nostru, poti sa aplici pentru un credit completând formularul cu un click pe acest link https://credite.credimag.ro/scoring-persoane-fizice/

Cum cumpar un produs in rate din magazinul Credimag cu finanțare online?

Pentru a plasa o comanda pentru produse in rate, ai nevoie de un telefon, laptop, tableta sau computer cu access la internet si camera video. De asemenea iti trebuie o adresa de email la care să ai acces valabil (pe care sa o poti verifica).
Primul pas este sa alegi produsul sau produsele care te intereseaza si sa le adaugi in cosul de cumparaturi.
La finalizarea comenzii, in cazul in care nu ai un cont Credimag, iti vei face un cont in platforma noastra. Este simplu si rapid. Ai nevoie doar de adresa de e-mail, numarul tau de telefon si de o parola pe care sa nu o uiti.
In pasul urmator vei completa cateva informatii necesare pentru a identifica soluțiile de finanțare la care te încadrezi și în rezultat îți vom prezenta lista finanțatorilor cu soluțiile de finanțare pentru care ai mai multe șanse să fii aprobat.
Vei continua prin a alege finantatorul și soluția de finanțare care te avantajeaza (pentru un proces de cumpărare în rate mai rapid este recomandat să alegi o soluție de finanțare 100% online) si, în cazul soluției 100% online, cererea de finanțare pentru comanda ta se va trimite spre aprobare.
Vei primi pe adresa ta de email un link care te va duce pe pagina finanțatorului pentru un interviu video online cu reprezentantul finantatorului (aceasta este o alternativă pentru vizita la sediul finanțatorului și îți va economisi timpul).
Dupa interviul video, nu mai ramane decat sa astepti aprobarea finantarii si semnarea contractului care, de asemenea se face online, urmând instrucțiunile finanțatorului.
Succes!

Pot sa fac o comanda in rate prin telefon?

Comanda pentru bunuri în rate prin Credimag se poate face doar online, cu ajutorul unui telefon, tabletă sau computer, prin intermediul cărora vei intra în legătură cu finanțatorii pentru soluțiile de finanțare online.
Specialiștii de la Credimag au făcut un proces de cumpărare și solicitare de finanțare foarte simplu și intuitiv pentru ca să te poți bucura de cea mai plăcută experiență de cumpărături online.
Totuși, dacă crezi că nu te discurci cu procesul de cumpărare online, poți veni în unul din punctele noastre de lucru din București pentru a plasa comanda și a solicita finanțarea.

Ce imi trebuie sa fac o comanda in rate?

Pentru a plasa o comanda cu plata in rate, ai nevoie de un terminal (telefon, laptop, tableta, computer) cu camera video si access la internet. De asemenea iti trebuie si o adresa de email pe care sa o poti verifica.
Camera aparatului este necesara pentru interviul video cu finanțatorul online. Odată plasată comanda, vei primi pe adresa ta de email toate informatiile și instrucțiunile necesare de la finantatori, pentru solicitarea și obținerea finanțării (link-ul catre interviul video, datele necesare pentru semnarea contractului etc)

Pot sa cumpar in rate sau sa aplic pentru un credit daca sunt persoana juridica sau PFA?

Desigur! Credimag este primul și unicul magazin online și pentru persoane juridice (SA, SRL, IF și PFA). Poți alege produsele de care ai nevoie în activitatea companiei tale și obține finanțare de la finanțatorii colaboratori ai Credimag. Ai acces atât la soluții de finanțare clasice, cât și la leasing și chirie!

Cate luni de activitate imi trebuie ca persoana juridica pentru a putea cumpara produse in rate?

Orice persoană juridică sau PFA poate achiziționa produse în rate prin Credimag indiferent de perioada de activitate a business-ului, inclusiv start-up-urile, dacă au activitate și dacă înregistrează venituri care să le permită achitarea ratelor. Pentru companiile fără istoric, dovada veniturilor se poate face prin prezentarea a 3 balanțe de verificare, extrase din conturi, alte documente care demonstrează venituri din activitate suficiente pentru a susține ratele lunare. Trebuie să ții cont că o afacere cu activitate de peste 1 an, cu dinamică și rezultate financiare pozitive, au acces la o gamă mai variată de soluții de finanțare, cu coaturi mai reduse și mai multe șanse de aprobare.

Pot sa cumpar produse cu plata integrala in numerar?

Credimag este un magazin cu plata doar in rate. Îți oferim posibilitatea sa cumperi produse în rate cu finanțare de la partenerii Credimag sau cu ajutorul unui card de cumpărături acceptat de Credimag.

Pot sa cumpar produse in rate ca Persoana Juridica/ Firma doar online, fara sa ma deplasez la banca?

In platforma Credimag gasesti finantatori care acceptă să aplici pentru finanțarea achiziției de produse în rate 100% online, fără deplasări la sediul finanțatorului. Oricare ar fi soluția de finanțare aleasă de către tine, vei primi tot suportul necesar pentru solicitarea de finanțare.

Dacă am obtinut finanțare pentru achiziția produselor în rate, mai trebuie sa platesc ceva când le primesc?

Odată achiziționate produsele în rate prin Credimag, nu mai plătești nimic pentru a primi produsele comandate. Rămâne doar să te asiguri că îți plătești ratele lunare la timp, pentru un istoric de credit pozitiv și, deci, pentru șanse mai multe de achiziție de bunuri în rate pe viitor.

Pot sa platesc cu cardul pentru produsele Credimag?

Credimag pune la dispozitia clientilor săi modalitatea de plata a produselor cu cardurile de cumparaturi acceptate de Credimag in rate fără dobândă.
Pentru rate fără dobândă Credimag acceptă cardurile de cumpărături emise de Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank și BRD Finance.

Care este numărul de rate maxim pentru bunurile în rate pe Credimag?

Numarul de rate il alegi in functie de tipul platii.
Daca platesti cu card de cumparaturi in rate poti alege orice număr de rate disponibil pentru tipul de card de cumpărături pe care-l deții. Numărul de rate disponibil va fi afișat in momentul efecturarii comenzii;
Daca platesti cu credit de la unul din finantatorii colaboratori Credimag, poti alege intre 6 si 60 de rate lunare.
Cu cat numarul de rate este mai mare, rata lunara pe care trebuie sa o platesti devine mai mica. Astfel cresc si sansele tale de a obtine aprobarea.

Indiferent de numărul de rate pentru care optezi, vei avea întotdeauna posibilitatea să plătești creditul mai rapid, în conformitate cu condițiile finanțatorului cu care cumperi produsele în rate.