Primul Marketplace
online exclusiv in rate

Acum le ai pe toate la un loc – Bunuri de vis și banii pentru a pune mâna pe ele.

Credimag îți aduce soluțiile acolo unde și atunci când ai nevoie.
Nu mai trebuie să renunți la o cumpărătură pentru că ești în lipsă de bani pe moment. Fă-ți achizițiile oricând îți dorești. Fie că ești în proces de renovare a locuinței, fie că vrei să-ți iei un gadget nou sau un echipament pentru dezvoltarea afacerii, prețul nu mai contează pentru tine. De acum încolo nu mai contează câți bani ai pe moment, contează cât din veniturile tale lunare pot fi utilizate pentru a-ți asigura investițiile.
Credimag este primul Marketplace online din Europa unde îți poți lua orice exclusiv în rate, în credit, leasing, cu cardul de cumpărături sau în rate fără dobândă direct de la Vânzător

Cum cumpăr ?

Solutii de finantare
100% online

Credimag este mai mult decât un Marketplace unde îți poți satisface necesitatea de shopping sau cocheta cu echipamentul atât de necesar creșterii afacerii tale.

Aici poți aplica direct pentru finanțarea achiziției la unul din Colaboratorii Finanțatori ai Credimag, în cadrul procesului obișnuit de shopping online. Și pentru că timpul este mai scump decât banii am decis să aducem cât mai multe soluții de finanțare care să nu-ți consume efort și timp pentru aplicare.

Acum ai parte de suportul unei echipe profesioniste de consilieri financiari, care, deopotrivă cu soluțiile de finanțare 100% online îți vor face experiența cu adevărat impresionantă.

Ne propunem să investim de-a lungul timpului resurse importante pentru a-ți aduce într-un loc toate soluțiile existente de finanțare online, dar și pentru a crea soluții de finanțare 100% marca Credimag.

Vreau să văd finantatori

Primul marketplace in rate
pentru Persoane Juridice

Credimag – locul unde chiar și companiile pot face shopping în rate.
Da, nu mai trebuie să bați la ușa băncilor pentru a solicita finanțare pentru necesitățile curente și investiționale ale businessului tău.
Ai acces la suficiente soluții de finanțare de la colaboratorii noștri Finanțatori dar și suport calificat de la consilierii Credimag pentru o experiență de finanțare plăcută.

Credite, linii de credit, leasing-uri financiare, leasing-uri operaționale toate organizate pentru achiziția utilajului, echipamentului, mobilierului sau automobilului fără stres.

Crează-mi cont

Cum cumpar in
rate cu Credimag

Mai simplu ca oricând! Alege produsul care-ți place.
Completează formularul de checkout, care acum a devenit mult mai personalizat și cu atenție la detaliile importante.

Noi îți prezentăm ofertele de credit pentru care ai șanse de succes iar tu alegi oferta de finanțare care crezi că ți se potrivește mai bine. După aprobarea și semnarea contractului de credit de către finanțator, care, în funcția de soluția de finanțare selectată poate fi 100% online, te bucuri de noua ta achiziție.

Crează-mi cont

Cum vand
cu Credimag

Ai o afacere în domeniul comerțului și crezi că produsele tale se potrivesc pentru a fi vândute în rate? Atunci te invităm să te înregistrezi în calitate de Vânzător pe Credimag.
Completează formularul cu un click pe butonul de mai jos și un responsabil Credimag te va contacta pentru semnarea contractului de parteneriat. Vei primi acces la contul tău de Vânzător Credimag pentru listarea produselor, care, după autorizare, vor fi imediat expuse pentru vânzare în rate, iar, odată vândute, tu încasezi valoarea convenită a acestora integral.

Înregistrează-te!